Parkeringsskader

08/06/2017
Skrevet av:
Tommy Novik

Ny statistikk fra Tryg Forsikring viser at vi småbulker mer enn noen sinne. Økningen i antall parkeringsskader fra 2014 til i dag er på 36 prosent.

– Få ting er så irriterende som når noen har bulket eller ripet opp bilen din og stukket av, uten å legge igjen kontaktinformasjon. Den følelsen tror jeg mange har kjent på, og den er ikke god, sier Svein-Arne Kausland, bilskadedirektør i Tryg Forsikring.

Forsikringsbransjens tall viser også at det på landsbasis er 160 rygge- og parkeringsskader hver dag. Tallet er økende.

Når man står der på parkeringsplassen med bulket bil, så blir det fort dyrt på mange måter, forteller bilsjefen i Tryg.

– De fleste av oss har opplevd slike bilskader, og det er fortvilende for enhver bileier. Skadene er ofte dyre å fikse, og man må i mange tilfeller bruke egen kaskoforsikring. Dermed får man bonustap, sier Svein-Arne Kausland.

Kommentarer