Glimt vant i Tromsø

25/08/2018
Skrevet av:
Benjamin Solås

Bodø/Glimt slo tilbake etter tapet 16. Mai og tar med seg en meget sterk og deilig 3-poenger hjem fra Tromsø. Hør reaksjonene til kaptein Martin Bjørnbak og trener Kjetil Knutsen her:

Hjemmelaget tok første stikk da Kent-Are Antonsen fikk stå upresset på 18-meters hold å legge ballen rett i krysset, men ledelsen skulle ikke holde lenge. For bare etter fem minutter svarte Bodø/Glimt med et hjørnespark på første stolpe som Ulrik Saltnes fikk styre inn bak Kongshavn i Tromsø-buret.

Kort tid etter det kom det nok et Bodø/Glimt-angrep hvor ballen til slutt endte hos Martin Bjørnbak som kunne styre ballen inn i mål og til 2-1 til bortelaget som også ble sluttresultatet. Hjemmelaget protesterte voldsomt og ville ha frispark i forkant, men målet sto og Bodø/Glimt kunne ta med seg 3 utrolig viktige poeng tilbake til Bodø.

 

Hør hva trener Kjetil Knutsen og kaptein Martin Bjørnbak hadde å si ette seieren:

Kommentarer