Opeth blir taklet.

Trist sportssøndag

22/10/2018
Skrevet av:
Radio 3 Bodø

Alle bodølagene som spiller på den øverste nivåene i sine respektive sporter spite kamp på søndag. Man kan mildt sagt konkludere med at det ikke ble noe god søndag for Bodø, totalt ble det 3 tap og 1 uavgjort. Vi har oppsumert sporssøndagen.

Grand måtte vinne for håp om å spille på øvereste nivå neste sesong, det gjorde de ikke. BHK møtte gamle kjenninger og tøff motstand når Elverum kom på besøk, bodølaget imponerte men satt ikke igjen med noen poeng da dommeren avsluttet kampen. Junkeren sine håndballjenter spilte om ære i nord-norsk derby mot Tromsø, men måtte reise hjem tomhente. Og til slutt Bodø/Glimt spilte også en livsviktig kamp som ikke endte i fadese, men var heller ingenting å juble over.

Vi har oppsumert helgen sammen med sportsjounralist i Avisa Nordland Stian Høgland, praten kan du se under her.

Radio 3 TV: Vi oppsumerer sportssøndagen i Bodø

Radio 3 TV: Vi oppsumerer sportssøndagen i Bodø.

Geplaatst door Radio 3 Bodø op Maandag 22 oktober 2018

Kommentarer