‘Perfect To Me’ er ukas låt

12/11/2018
Skrevet av:
Benjamin Solås

Den britiske artisten Anne-Marie har virkelig slått igjennom det siste året. Hennes siste singel er denne ukas låt på Radio 3!

Karrieren til den nå 27 år gamle britiske artisten starten så tidlig som i 2013, men det var først i 2017 hun virkelig slo gjennom med vokalen på Clean Bandit sin låt Rockabye, denne vant den talentfulle artisten flere priser med.

Etter en rekke samarbeider med profilerte artister som nevnte Clean Bandit, Marshmello og en rekke andre profilerte artister har hun gitt ut en del sololåter, den siste singelen Perfect To Me, er en prefekt fortsettelse i det som begynner å bli en meget bra portefølje av låter. Vi digger den siste singelen hennes og gleder oss til å gi den ekstra oppmerksomhet i uke 46!

Hør låta her:

Kommentarer