Utsikt fra Hull 3 mot sør

Bodø Golfpark åpnet

30/04/2019
Skrevet av:
Benjamin Solås

Bodø Golfpark på Myklebostad åpnet denne helgen alle sine 18-hull, tidligere enn de noen gang har gjort før! Se bilder av banen og hør hva daglig leder ved golfanlegget Sigve Bollestad hadde å si nederst i saken.

Våren er definitivt kommer til Bodø, til tross for noen meget milde temperaturen denne uken. Helgen som var derimot har det vært antydning til sommer i Bodø, det er bra for golfanlegget ute på Myklebostad som denne helgen åpnet alle sine 18 hull, tidligere enn de noen gang har gjort.

– Vi har åpnet tidligere enn jeg noen gang kan huske. Lite snø og lite tele gjør at vi kan åpne banen tidligere og at tilstanden er veldig bra allerede nå, sa Bollestad som er daglig leder ved Bodø Golfpark til Radio 3.

Men hvordan er egentlig forholdene på en bane så langt nord så tidlig i sesongen?

– Forholdene er veldig bra, det er klart at greenkeeperen har luftet luftet greene så de er litt humpete nå, men vil bli veldig bra om ikke så lenge.

Hør hva Bollstad sa i avspilleren under og se bilder fra banen nederst i saken.

Utsikt fra utslagssted på hull 3 mot Nord/Vest

Golfbil på Hull 8 med utsikt mot hull 3 og 4

Golfspiller som slår ut på Hull 9

Drivingrangen på Myklebostad har vært åpent en stund, nå er endelig banen også åpnet

Kommentarer